Canal Digitaal

Klantenservice:

088 003 85 55
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur.

Canal Digitaal is een provider voor radio- en tv-abonnementen via de satelliet en met een app of webbrowser via internet. Als je je wilt abonneren op een radio- en tv-pakket, maar je wilt dit niet bij je internetprovider afnemen, dan kun je dat los via Canal Digitaal doen. Maar ook voor Nederlanders in het buitenland en mensen die een internetabonnement hebben waarbij geen tv-pakket wordt aangeboden is dit een goede optie. Canal Digitaal heeft een breed aanbod van radio- en televisiezenders, het aanbod is vergelijkbaar met een uitgebreid pakket van de kabel- en internetproviders.

Interactieve televisie

Naast het ruime aanbod van zo’n 170 radiokanalen en 300 televisiekanalen heeft Canal Digitaal ook alle functies voor interactieve tv. Denk hierbij aan programma’s terugkijken, programma’s vanaf het begin kijken als ze al begonnen zijn, tv pauzeren en opnemen in de cloud.

Ook kun je gebruik maken van Canal+, dit is een ondemanddienst met de beste series uit Europa. Daarnaast kun je je abonnement uitbreiden met Film1, ESPN en Ziggo Sport Totaal.

Canal Digitaal achtergrond

In 1996 startte het Nederlandse MultiChoice met aanbieden van digitale satelliettelevisie. Ook Film1 was indertijd onderdeel van MultiChoice. Nog in hetzelfde jaar werden alle onderdelen van MultiChoice overgenomen door het Franse Canal+, die de naam in 1997 veranderde in Canal Digitaal.

In 2009 werd Canal+ overgenomen door de Luxemburgse M7 Group, waardoor ook Canal Digitaal hier nu onderdeel van is. Ook internetprovider Online is onderdeel van de M7 Group.

Tv-leverancier voor providers

Naast de diensten waarop je je bij Canal Digitaal rechtstreeks kunt abonneren fungeert de tv-provider ook als dienstenaanbieder voor diverse providers. Als je bij onder meer Online.nl, Freedom of Tweak een alles in 1 pakket of internet & tv afneemt, dan is Canal Digitaal de leverancier van de radio- en tv-diensten.

Netwerk en diensten

  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app

Overige gegevens

Postadres:
Canal Digitaal
Postbus 444
1200 JJ te Hilversum

Opgericht: 1996

Canal Digitaal op Wikipedia

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Canal Digitaal opzeggen

Ben je nu abonnee bij Canal Digitaal en ga je overstappen naar een andere provider? Dan kun je eventueel gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider. Deze overstapservice regelt dan namelijk ook de opzegging bij Canal Digitaal en zorgt ervoor dat de beëindiging van je oude abonnement aansluit op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier voorkom je dat je betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, TV of telefoon komt te zitten. Als je wel zelf wilt opzeggen, dan kun je gebruiken maken van de handige opzegservice via onderstaande link, of neem contact op met de Canal Digitaal klantenservice.