Canal+

Direct naar:

Klantenservice:

088 003 85 55
Maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur.

Canal+ is een provider voor radio- en tv-abonnementen via de satelliet en met een app of webbrowser via internet. Als je je wilt abonneren op een radio- en tv-pakket, maar je wilt dit niet bij je internetprovider afnemen, dan kun je dat los via Canal+ doen. Maar ook voor Nederlanders in het buitenland en mensen die een internetabonnement hebben waarbij geen tv-pakket wordt aangeboden is dit een goede optie. Canal+ heeft een breed aanbod van radio- en televisiezenders, het aanbod is vergelijkbaar met een uitgebreid pakket van de kabel- en internetproviders.

Interactieve televisie

Naast het ruime aanbod van zo’n 170 radiokanalen en 300 televisiekanalen heeft Canal+ ook alle functies voor interactieve tv. Denk hierbij aan programma’s terugkijken, programma’s vanaf het begin kijken als ze al begonnen zijn, tv pauzeren en opnemen in de cloud.

Ook heb je toegang tot de ondemanddienst met de beste series uit Europa. Daarnaast kun je je abonnement uitbreiden met Film1, ESPN en Ziggo Sport Totaal.

Canal+ achtergrond

In 1996 startte het Nederlandse MultiChoice met aanbieden van digitale satelliettelevisie. Ook Film1 was indertijd onderdeel van MultiChoice. Nog in hetzelfde jaar werden alle onderdelen van MultiChoice overgenomen door het Franse Canal+, die de naam voor Nederland in 1997 veranderde in Canal Digitaal.

In 2009 werd Canal+ overgenomen door de Luxemburgse M7 Group, waardoor ook Canal Digitaal hier onderdeel van werd. Ook internetprovider Online is onderdeel van de M7 Group. Sinds 2024 wordt ook in Nederland de naam Canal+ gevoerd.

Tv-leverancier voor providers

Naast de diensten waarop je je bij Canal+ rechtstreeks kunt abonneren fungeert de tv-provider ook als dienstenaanbieder voor diverse providers. Als je bij onder meer Online.nl, Freedom of Tweak een alles in 1 pakket of internet & tv afneemt, dan is Canal+ de leverancier van de radio- en tv-diensten. Vooralsnog wordt dit onderdeel uitgevoerd onder de oude naam Canal Digitaal.

Netwerk en diensten

  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app

Overige gegevens

Postadres:
Canal+
Postbus 444
1200 JJ te Hilversum

Opgericht: 1996

Canalplus op Wikipedia

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Canalplus opzeggen

Ben je nu abonnee bij Canalplus en ga je overstappen naar een andere provider? Dan kun je eventueel gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider. Deze overstapservice regelt dan namelijk ook de opzegging bij Canalplus en zorgt ervoor dat de beëindiging van je oude abonnement aansluit op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier voorkom je dat je betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, TV of telefoon komt te zitten. Als je wel zelf wilt opzeggen, dan kun je gebruiken maken van de handige opzegservice via onderstaande link, of neem contact op met de Canalplus klantenservice.