Blog en nieuws

NLE wordt Budget
NLE alles-in-1 is Budget geworden

Eric 29 oktober 2019

NLE alles-in-1 gaat vanaf heden verder onder de naam Budget Alles-in-1. Over het waarom van deze naamswijziging en de gevolgen voor bestaande klanten informeren we je in dit artikel.

concurrentie op de kabel
Concurrentie op de kabel laat nog op zich wachten

Eric 27 augustus 2019

Als je internet, TV of bellen via de kabel wilt hebben, dan is er tot op heden in de meeste regio’s slechts één aanbieder van deze kabeldiensten. In het grootste deel van het land is dat Ziggo. In 2018 bepaalde toezichthouder ACM dat Ziggo zijn netwerk net als KPN open moet stellen voor concurrenten.

tips voor sneller internet
Sneller internet in 5 stappen

Eric 4 maart 2019

Herken je (één van) deze problemen? Een website die traag of helemaal niet laadt. Instagram of Facebook waar geen foto's verschijnen. YouTube of Netflix films die steeds haperen.

wifi problemen oplossen
WiFi problemen verhelpen met 9 tips

Eric 23 februari 2019

Traag of steeds wegvallend WiFi internet? Problemen met WiFi komen altijd erg ongelegen. Wij geven je hier negen tips die je op helpen een stabielere WiFi verbinding te realiseren.

KPN vlaggen
KPN stopt met merken XS4ALL, Telfort en Yes Telecom

Eric 31 januari 2019

KPN heeft aangekondigd op termijn de merken XS4ALL, Telfort en Yes Telecom te schrappen. Het bedrijf wil zich voortaan gaan richten op één hoofdmerk. Voor klanten zou er vooralsnog niets veranderen. Vooral het stoppen met XS4ALL is onverwacht en opvallend.