Providers voor internet, TV en telefoon

Providernet.nl biedt abonnementen aan van de meest vooraanstaande providers in Nederland.

Caiway

Caiway

Caiway bestaat al sinds 1981. Dat betekent dat de provider tientallen jaren ervaring in huis heeft. Als je kiest voor Caiway dan ben je verzekerd van innovatieve diensten die voorbereid zijn op de toekomst. Caiway levert zijn diensten via diverse kabelnetwerken en glasvezel in diverse delen van Nederland.

Delta

DELTA is dé internetprovider uit Zeeland. Supersnel surfen over de kabel van Zeelandnet, dat doe je met een abonnement van DELTA. De provider was de eerste met gigabit snelheid via het coaxnetwerk. Naast de kabel investeert men ook continue in het eigen glasvezelnetwerk en andere nieuwe mogelijkheden.

kpn

KPN

KPN is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van telecomdiensten. De vroegere telefoonmaatschappij van de staat profileert zich al sinds het begin van het internettijdperk als provider voor hoogwaardige internet- en telefoonaansluitingen. Later is daar ook interactieve digitale TV bijgekomen.

Budget alles in 1

Budget

Budget Thuis is sinds 2019 ook provider voor internet, digitale televisie en vast bellen. De doelstelling van Budget is het uitdagen en scherp houden van traditionele markten. De abonnementen die de provider aanbiedt zijn dan ook scherp geprijsd zonder in te leveren op kwaliteit en service.

Online internet tv bellen

Online.nl

Online.nl is één van de jongste providers in Nederland, maar heeft toch al een zeer lange staat van dienst. Online.nl komt namelijk voort uit bekende providers zoals Euronet, Wanadoo en Orange. De provider levert zijn internet-, digitale TV- en telefoniediensten via ADSL, VDSL en glasvezel.

T Mobile

T-Mobile

T-Mobile is groot geworden met mobiele telefonie, maar levert tegenwoordig ook vaste aansluitingen voor internet, digitale televisie en bellen. Zowel consumenten als zakelijke klanten worden bediend via snelle DSL- en glasvezelverbindingen. Als je mobiel én vast bij T-Mobile afneemt profiteer je van extra korting.

Tele2

Tele2

Tele2 is al sinds de jaren '90 actief als telecomprovider in Nederland. Het bedrijf presenteert zich sinds jaar en dag als uitdager van de gevestigde orde. Tele2 doet dit door snelle internetabonnementen met interactieve digitale televisie en vaste en mobiele telefoon aan te bieden voor uiterst scherpe tarieven.

Xs4all

XS4ALL

XS4ALL was is 1994 één van de eerste Nederlandse providers die internettoegang voor consumenten aanbood. Voortgekomen uit de hackersscène is XS4ALL uitgegroeid tot een toonaangevende provider die staat voor privacy, betrouwbaarheid en innovatie. De helpdesk wordt geroemd door zijn deskundigheid.

youfone

Youfone

Youfone wil bellen en televisie kijken zoals we het kennen veranderen. Daarom bepaal je bij Youfone zelf welke zenders, belbundels en internetsnelheid je in je abonnement wilt. Volgens Youfone is het leven al duur en ingewikkeld genoeg, daarom betaal je hier niet voor poespas die je toch niet gebruikt.

ziggo

Ziggo

Ziggo is één van de grootste providers in Nederland. Via het eigen netwerk van coax en glasvezel worden internet, TV en telefonie geleverd. Door de technische eigenschappen van het netwerk is snel internet mogelijk. Als klant van Ziggo kun je kijken naar Ziggo Sport en gebruik maken van WiFi spots.

Oxxio

Oxxio

De meeste mensen kennen Oxxio als energieprovider. Sedert 2019 biedt dit bedrijf ook internet aan. Oxxio biedt het klassiek triple-play pakket aan: internet, digitale TV en telefonie. Het alles-in-één pakket is enkel te verkrijgen door reeds bestaande energieklanten van Oxxio. Het lijkt erop dat dit enkel in de opstartfase is. Later zal het pakket aangeboden worden aan het grote publiek.

Solcon

Solcon is door de consumentenbond al meerdere jaren uitgeroepen tot beste provider. Men levert het totale pakket met internet, TV en bellen in heel Nederland via DSL en glasvezel. Solcon staat bekend om zijn kwaliteit en het bewaken van jouw privacy en databeveiliging.