Tele2 internet bellen en digitale TV

Tele2

www.tele2.nl

Direct naar:

Klantenservice:

020-7544444
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Tele2 wil een sterk alternatief zijn voor de klassieke providers. De telecommunicatiemarkt kan nog steeds beter. Tele 2 wil opties aanbieden die momenteel nog niet verkrijgbaar zijn. Het alles-in-één pakket van Tele 2 vernieuwt de gebruikerservaring van de consument zowel voor internet, televisie en telefonie. Daarbij horen ook voordelige prijzen en stuntaanbiedingen. Wie houdt van lage prijzen moet bij Tele 2 zijn.

Tele2 achtergrond

Tele2 komt uit Zweden en bestaat sedert 1993. Vanaf 1997 werkt dit telecombedrijf ook op de Nederlandse markt. Je kunt bij deze provider vanaf 2001 terecht voor mobiel telefoneren, maar ook voor de vaste lijn. Ook televisie en internet zitten in het pakket. In de beginjaren voor 2001 bood Tele 3 enkel goedkope vaste lijnen aan door middel van de code 1602. Zo konden abonnees van KPN met hun vaste lijn hun gesprekken voeren via Tele2 en daarbij genieten van de lage Tele 2 tarieven.

Vanaf 2003 kwam ADSL van Tele 2 op de Nederlandse markt. Nadien, vanaf 2005, begon Tele 2 met de overname van Versatel dat naast DSL ook met glasvezelkabel werkt. Een andere provider die Tele 2 opkocht was Bbned.

Tele 2 wil als het even kan, de eerste zijn. Dit gebeurde in 2005 met het aanbod van IPTV via ADSL2+. Het eerste alles-in-een pakket volgde in 2006. Internet, telefoneren en televisie kijken kon toen voor het eerst via dezelfde provider.

In 2018 ging de Nederlandse afdeling van Tele 2 op in T-Mobile. De twee merknamen blijven echter beschikbaar voor de consument.

Netwerk en diensten

 • Internet & TV
 • Internet via glasvezel
 • Internet via VDSL
 • Internet via ADSL
 • Digitale interactieve televisie
 • TV kijken via app
 • Telefonie (vast bellen)
 • Mobiel
 • Mobiele abonnementen
 • 4G internet
 • eigen Tele2 netwerk
  Tele2 netwerkkaart

  (klik voor netwerkdetails)

Overige gegevens

Postadres:
Tele2 Nederland B.V.
Postbus 289
2400AG Alphen aan den Rijn

Opgericht: 1993

Tele2 op Wikipedia

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Tele2 opzeggen

Ben je nu abonnee bij Tele2 en ga je overstappen naar een andere provider? Dan kun je eventueel gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider. Deze overstapservice regelt dan namelijk ook de opzegging bij Tele2 en zorgt ervoor dat de beëindiging van je oude abonnement aansluit op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier voorkom je dat je betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, TV of telefoon komt te zitten. Als je wel zelf wilt opzeggen, dan kun je gebruiken maken van de handige opzegservice via onderstaande link, of neem contact op met de Tele2 klantenservice.