Caiway

Klantenservice:

088-2249111
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur.

De diensten van Caiway zijn niet in elke Nederlandse regio verkrijgbaar. Bij Caiway kan je terecht voor internet, televisie en telefoon. Deze provider werkt via de kabel en met glasvezel. Caiway is beschikbaar in de regio Westland en in Twente. Caiway bestaat als bedrijf al 40 jaar. Zodoende ben je zeker van een degelijke service en een snelle internetverbinding.

Caiway achtergrond

Caiway ging in 1981 van start als CAI Westland (Centrale Antenne-installatie Westland). In 1995 was het bedrijf ondertussen een kabelprovider die in Nederland de eerste was om zowel internet als televisie via de kabel aan te bieden. 2004 was een belangrijk kanteljaar voor de onderneming. Uit één groot bedrijf ontstonden er toen de kabelnetwerkbeheerder CAIW en de huidige provider voor televisie, telefonie en internet. Dit laatste bedrijf gebruikt het kabelnetwerk van CAIW.

Ook in dit bedrijf toonde KPN grote interesse. In 2011 was een overname gepland, maar deze ging niet door. De Nederlandse Mededingingsautoriteit, wat nu het ACM is, stelde haar veto.

In 2017 kwam er dan toch een overname. Ditmaal door het Zweedse EQT. Het Zeeuwse Delta is eveneens eigendom van dit investeringsfonds. Caiway is, als gevolg hiervan, met ingang van 1 augustus 2017 samen met Delta deel van één overkoepelend bedrijf: Delta Fiber Nederland. De merken blijven evenwel als aparte namen bestaan.

Caiway maakt nog steeds grotendeels gebruik van het CAIW-netwerk om zijn diensten tot bij de klant te krijgen. Waar dit niet mogelijk is, worden andere netwerken gebruikt. REKAM is daar één van.

Netwerk en diensten

  • Internet & TV
  • Internet via de kabel
  • Internet via glasvezel
  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app
  • Telefonie (vast bellen)

Overige gegevens

Postadres:
CAIW Diensten B.V.
Postbus 45
2670 AA Naaldwijk

Opgericht: 1981
Aantal klanten: +/- 150.000

Caiway op Wikipedia

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Caiway abonnementen voor thuis

Caiway aanbieding
Glasvezel Internet en TV Giga Snel + Bellen

1000 MB internet
70 TV zenders (43 HD)

€ 87,50 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 12 maanden € 47,50
p/mnd

1
Caiway aanbieding
Glasvezel Internet en TV Giga Snel

1000 MB internet
70 TV zenders (43 HD)

€ 85,00 p/mnd

Extra voordeel:

eerste 12 maanden € 55,00
p/mnd

1

Caiway opzeggen

Ben je nu abonnee bij Caiway en ga je overstappen naar een andere provider? Dan kun je eventueel gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider. Deze overstapservice regelt dan namelijk ook de opzegging bij Caiway en zorgt ervoor dat de beëindiging van je oude abonnement aansluit op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier voorkom je dat je betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, TV of telefoon komt te zitten. Als je wel zelf wilt opzeggen, dan kun je gebruiken maken van de handige opzegservice via onderstaande link, of neem contact op met de Caiway klantenservice.