Oxxio internet TV & bellen

Direct naar:

Klantenservice:

088 - 89 55 988
op werkdagen van 9.00 - 21.00 uur
zaterdag van 10.00 - 16.00 uur

De meeste mensen kennen Oxxio als energieprovider. Sedert 2019 biedt dit bedrijf ook internet aan. Oxxio biedt het klassiek triple-play pakket aan: internet, digitale TV en telefonie. Het alles-in-één pakket is enkel te verkrijgen door reeds bestaande energieklanten van Oxxio. Het lijkt erop dat dit enkel in de opstartfase is. Later zal het pakket aangeboden worden aan het grote publiek.

De achtergrond van Oxxio

Oxxio bestaat al als energieprovider in Nederland sedert 2000. Voor 2005 bestond het bedrijf uit drie verschillende merken. Iedere merknaam stond voor een andere energiesoort. In 2005 volgde de overname door de Britse onderneming Centrica. De naam Oxxio bleef echter en het bedrijf behield zijn zelfstandigheid.

In 2011 volgde een nieuwe overname. Oxxio is nu eigendom van Eneco. Oxxio blijft echter ook dan zelfstandig opereren. D.d. waren er trouwens al meer dan 400.000 klanten in Nederland. In 2015 nam Oxxio als bedrijf zijn intrek in het Eneco Groep gebouw in Rotterdam. De onderneming verliet op dat moment thuisbasis Hilversum, maar blijft de touwtjes in handen houden onder de eigen merknaam.

Op het einde van 2018 werd bekend dat Oxxio de intentie had om redelijk snel te starten als aanbieder van internet, televisie en bellen. Bestaande energieklanten krijgen hierbij voorrang. Het is evenwel de verwachting dat in een later stadium iedereen zich zal kunnen aanmelden voor een totaalpakket.

Oxxio gebruikt het KPN netwerk om internet, televisie en telefoon tot bij de klant thuis te brengen.

Netwerk en diensten

  • Internet & TV
  • Internet via glasvezel
  • Internet via VDSL
  • Internet via ADSL
  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app
  • Telefonie (vast bellen)

Overige gegevens

Postadres:
Oxxio Nederland bv
Postbus 100
3000 AC Rotterdam

Opgericht: 2000

Oxxio op Wikipedia

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Oxxio opzeggen

Ben je nu abonnee bij Oxxio en ga je overstappen naar een andere provider? Dan kun je eventueel gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider. Deze overstapservice regelt dan namelijk ook de opzegging bij Oxxio en zorgt ervoor dat de beëindiging van je oude abonnement aansluit op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier voorkom je dat je betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, TV of telefoon komt te zitten. Als je wel zelf wilt opzeggen, dan kun je gebruiken maken van de handige opzegservice via onderstaande link, of neem contact op met de Oxxio klantenservice.