XS4ALL

Xs4all

Direct naar:

Klantenservice:

020-3987666
Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 20:00 uur en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur.

De merknaam XS4ALL staat voor eigenzinnige kwaliteit. Maatschappelijke waarden en internetprivacy worden hier hoog in het vaandel gedragen. Bij deze provider kun je terecht voor internet-, televisie- en telefonieabonnementen. Zowel DSL als glasvezel behoren tot de mogelijkheden. Alle connectiviteit is van hoogstaande kwaliteit. Daarenboven word je hier geholpen door een klantendienst met vriendelijke en vakkundige medewerkers.

XS4ALL achtergrond

XS4ALL wordt vaak gelinkt aan de hackerswereld. Deze provider is gesticht door enerzijds een hackersgroep en anderzijds het magazine Hack-Tic. Doel was een experimenteel internetaanbod voor particulieren. De merknaam XS4ALL betekent trouwens ‘toegang voor iedereen’. Het experiment sloeg snel aan. Al op de eerste dag mocht XS4ALL de 500ste klant verwelkomen. Dit leidde tot het besluit om ook zakelijk internet aan te bieden onder dezelfde naam. Zo ging aanbieder XS4ALL in 1993 van start.

Reeds in 1998 volgde de overname door KPN. D.d. werd ervan uitgegaan dat de naam XS4ALL 3 jaar zou blijven. Dit is echter veel langer geworden. XS4ALL behield zijn zelfstandigheid als dochteronderneming van KPN. Zo kon ook de eigenzinnige missie en het maatschappelijke bewustzijn blijven doorleven.

XS4ALL deed tussen 2004 en 2007 zelf ook overnames: Cistron, Demon Internet en HCCnet. De abonnees werden mee overgenomen naar XS4ALL. Zo bleef XS4ALL een sterk merk. Toch dreigt aan de merknaam een einde te komen. KPN verklaarde begin 2019 in de toekomst het merk XS4ALL niet langer te zullen aanbieden. Zo zullen alle XS4ALL-klanten overgaan naar KPN. Dit is echter niet naar de zin van deze consumenten. Vijftigduizend klanten en fans van het merk tekenden protest aan bij monde van een petitie. Tevens werd de actiegroep "XS4ALL moet blijven" geboren.

Netwerk en diensten

  • Internet & TV
  • Internet via glasvezel
  • Internet via VDSL
  • Internet via ADSL
  • Digitale interactieve televisie
  • TV kijken via app
  • Telefonie (vast bellen)

Overige gegevens

Postadres:
XS4ALL Internet B.V.
Postbus 1848
1000BV Amsterdam

Opgericht: 1993

XS4ALL op Wikipedia

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

XS4ALL opzeggen

Ben je nu abonnee bij XS4ALL en ga je overstappen naar een andere provider? Dan kun je eventueel gebruik maken van de overstapservice van je nieuwe provider. Deze overstapservice regelt dan namelijk ook de opzegging bij XS4ALL en zorgt ervoor dat de beëindiging van je oude abonnement aansluit op de ingangsdatum van je nieuwe abonnement. Op deze manier voorkom je dat je betaalt voor twee abonnementen of dat je een periode zonder internet, TV of telefoon komt te zitten. Als je wel zelf wilt opzeggen, dan kun je gebruiken maken van de handige opzegservice via onderstaande link, of neem contact op met de XS4ALL klantenservice.