installatie internet door klushulp monteur

Een monteur voor het aansluiten van je modem en wifi-router

Eric 8 september 2020 Leestijd 2 minuten

Internetten, bellen, tv kijken: meestal gaat dit zorgeloos. Maar soms moet je met je router, modem of andere apparaten aan de slag, bijvoorbeeld als er problemen zijn met de verbinding of als je overstapt naar een andere provider. Als je daar handig mee bent is dat geen probleem - maar als je dat niet bent, kun je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan: je kunt altijd een monteur inschakelen!

Monteur bij internetaansluiting niet altijd gratis

Bij sommige providers is installatie door een monteur voor nieuwe klanten gratis. Een aantal providers verleent deze service tijdelijk niet meer, als onderdeel van de coronamaatregelen. Er zijn ook providers die helemaal geen installatieservice meer aanbieden, of alleen tegen betaling. Op dit moment bieden de volgende providers een gratis monteur voor nieuwe klanten:

Op onze vergelijker vind je altijd de meest actuele informatie. Zoek hier op postcode, en per pakket vind je onder ‘meer info’ of installatie door een monteur gratis is.

Een monteur inschakelen via Klushulp

Vervelend, wanneer je hulp nodig hebt bij installatie en jouw provider biedt dit niet. Of als je een ander probleem hebt, zoals een modem die steeds uitvalt of slechte wifi. Gelukkig kun je tegen een kleine vergoeding deskundige hulp inschakelen!

Verzekeraar Centraal Beheer heeft hiervoor namelijk een platform ontwikkeld. Dit platform heet Klushulp, en brengt het aanbod van vakmensen en de vraag van consumenten bij elkaar.

Via Klushulp huur je vakmensen in op allerlei gebieden, zoals loodgieters of klusjesmannen en ook op het gebied van internet, bellen, netwerken en wifi vind je hier een ruime keuze! Ook voor ‘smart’ apparatuur zoals slimme thermostaten, deurbellen of alarminstallaties tref je op Klushulp de expert die je nodig hebt.

Boek je monteur eenvoudig online

Hoe schakel je een monteur in via Klushulp? Heel eenvoudig: op de site kies je voor welke soort klus je een monteur zoekt. Je geeft een voorkeursdatum- en tijd op en Centraal Beheer gaat aan de slag met het zoeken naar een beschikbare vakman bij jou in de buurt.

Na afloop van de klus krijg je van Centraal Beheer je factuur via e-mail. Deze betaal je via iDEAL: je betaalt dus niet direct aan de monteur.

Benieuwd naar wat Klushulp jou te bieden heeft? Klik op onderstaande afbeelding om naar de Klushulp site te gaan!

Centraal Beheer Klushulp

‘Komt-goed-garantie’

Is de klus geklaard, maar het resultaat niet zoals je wilde? Centraal Beheer biedt als verzekeraar uiteraard hiervoor een verzekering aan, in de vorm van een garantie: de ‘Komt-goed-garantie’. Kom je er niet uit met de vakman, of heeft deze onverhoopt een fout gemaakt of schade veroorzaakt? Dan wordt dit zo snel mogelijk kosteloos opgelost.

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Over de auteur

Eric
Eric Hes

Eric is al meer dan 20 jaar it'er in hart en nieren. Als netwerkbeheerder heeft hij veel ervaring opgedaan met providers, internetaansluitingen en mobiele netwerken. Tegenwoordig deelt hij zijn kennis en passie online.

Andere interessante artikelen

Formule 1 Viaplay abonnement
Viaplay abonnement met Formule 1 nu beschikbaar in Nederland

Petra 15 februari 2022

Via Viaplay kun je het nieuwe Formule 1-seizoen bekijken en daarnaast andere sporten zoals voetbal. Viaplay biedt ook films, documentaires en series. Je kunt je nu al abonneren: sluit een Viaplay abonnement rechtstreeks af of via de providers KPN of Ziggo.

Ziggo ftth
Ziggo gaat nu ook glasvezel tot in de woning aanleggen

Petra 3 augustus 2021

Lange tijd hield het kabelbedrijf Ziggo vast aan het aansluiten van woningen door middel van coax. Ondanks dat het grootste deel van het Ziggo-netwerk al bestaat uit glasvezel, werden de laatste meters, nog uitgevoerd met coax. Daar komt nu verandering in.

ABP investeert in KPN glasvezel
Pensioenfonds ABP gaat fors investeren in glasvezel van KPN

Petra 2 april 2021

KPN gaat flink investeren in het aanleggen van glasvezel. Het aantal woningen met een aansluiting voor glasvezel moet in 2025 verdubbeld zijn. Het grootste pensioenfonds van Nederland (ABP) gaat mee investeren.

DELTA Fiber aanleg glasvezel
DELTA Fiber wil dit jaar de miljoenste glasvezelaansluiting realiseren

Frank 30 maart 2021

Provider DELTA Fiber wil nog dit jaar de grens van een miljoen glasvezelaansluitingen doorbreken. Dit van oorsprong Zeeuwse bedrijf richtte zich daarbij eerst met name op buitengebieden. Inmiddels voorzien zij ook meer dichtbevolkte gebieden van glasvezelaansluitingen.