installatie internet door klushulp monteur

Een monteur voor het aansluiten van je modem en wifi-router

Eric 8 september 2020 Leestijd 2 minuten

Internetten, bellen, tv kijken: meestal gaat dit zorgeloos. Maar soms moet je met je router, modem of andere apparaten aan de slag, bijvoorbeeld als er problemen zijn met de verbinding of als je overstapt naar een andere provider. Als je daar handig mee bent is dat geen probleem - maar als je dat niet bent, kun je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan: je kunt altijd een monteur inschakelen!

Monteur bij internetaansluiting niet altijd gratis

Bij sommige providers is installatie door een monteur voor nieuwe klanten gratis. Een aantal providers verleent deze service tijdelijk niet meer, als onderdeel van de coronamaatregelen. Er zijn ook providers die helemaal geen installatieservice meer aanbieden, of alleen tegen betaling. Op dit moment bieden de volgende providers een gratis monteur voor nieuwe klanten:

Op onze vergelijker vind je altijd de meest actuele informatie. Zoek hier op postcode, en per pakket vind je onder ‘meer info’ of installatie door een monteur gratis is.

Een monteur inschakelen via Klushulp

Vervelend, wanneer je hulp nodig hebt bij installatie en jouw provider biedt dit niet. Of als je een ander probleem hebt, zoals een modem die steeds uitvalt of slechte wifi. Gelukkig kun je tegen een kleine vergoeding deskundige hulp inschakelen!

Verzekeraar Centraal Beheer heeft hiervoor namelijk een platform ontwikkeld. Dit platform heet Klushulp, en brengt het aanbod van vakmensen en de vraag van consumenten bij elkaar.

Via Klushulp huur je vakmensen in op allerlei gebieden, zoals loodgieters of klusjesmannen en ook op het gebied van internet, bellen, netwerken en wifi vind je hier een ruime keuze! Ook voor ‘smart’ apparatuur zoals slimme thermostaten, deurbellen of alarminstallaties tref je op Klushulp de expert die je nodig hebt.

Boek je monteur eenvoudig online

Hoe schakel je een monteur in via Klushulp? Heel eenvoudig: op de site kies je voor welke soort klus je een monteur zoekt. Je geeft een voorkeursdatum- en tijd op en Centraal Beheer gaat aan de slag met het zoeken naar een beschikbare vakman bij jou in de buurt.

Na afloop van de klus krijg je van Centraal Beheer je factuur via e-mail. Deze betaal je via iDEAL: je betaalt dus niet direct aan de monteur.

Benieuwd naar wat Klushulp jou te bieden heeft? Klik op onderstaande afbeelding om naar de Klushulp site te gaan!

Centraal Beheer Klushulp

‘Komt-goed-garantie’

Is de klus geklaard, maar het resultaat niet zoals je wilde? Centraal Beheer biedt als verzekeraar uiteraard hiervoor een verzekering aan, in de vorm van een garantie: de ‘Komt-goed-garantie’. Kom je er niet uit met de vakman, of heeft deze onverhoopt een fout gemaakt of schade veroorzaakt? Dan wordt dit zo snel mogelijk kosteloos opgelost.

Abonnementen voor thuis vergelijken

Abonnementen voor mobiel vergelijken

0 GB
0 min

Over de auteur

Eric
Eric Hes

Eric is al meer dan 20 jaar it'er in hart en nieren. Als netwerkbeheerder heeft hij veel ervaring opgedaan met providers, internetaansluitingen en mobiele netwerken. Tegenwoordig deelt hij zijn kennis en passie online.

Andere interessante artikelen

internetsnelheid voor online gamen
Welke internetsnelheid is nodig voor online gamen?

Frank 18 december 2020

Welk online game je ook speelt, een haperende internetverbinding zorgt al snel voor ergernis. Bij praktisch alle games speelt de snelheid een rol, en het is behoorlijk irritant als je game traag reageert, hapert of zelfs stilvalt. Wij geven je tips hoe je jouw internetsnelheid kunt verbeteren.

Android tv bij Youfone
Primeur: Android TV decoder voor Youfone gebruikers

Frank 11 november 2020

Internetprovider Youfone had onlangs een opvallende actie; klanten die voor een tv-en internetabonnement hadden gekozen, kregen een bruikleendecoder met ingebouwde Chromecast en Android TV OS bezorgd. Vanaf dat moment konden deze klanten zelf vanuit de Google Play Store apps installeren.

welke internetprovider kiezen
Een internetprovider kiezen: waar moet je op letten?

Frank 4 november 2020

Als je een andere internetprovider wil kiezen, loop je er al snel tegen aan dat er talloze mogelijkheden zijn. Wat is nu echt belangrijk, en waar moet je op letten? We helpen je graag op weg, en hebben op een rijtje gezet wat de belangrijkste punten zijn bij een internetprovider kiezen.

T Mobile koopt Simpel
Simpel na overname onderdeel van T-Mobile

Eric 19 oktober 2020

Er is groot nieuws in de providerwereld. De virtuele provider Simpel wordt namelijk overgenomen door T-Mobile. Gelukkig verandert er voor de abonnees van Simpel niet heel veel. Dit komt omdat er al gebruik wordt gemaakt van hetzelfde netwerk. Bovendien blijft de naam Simpel gewoon bestaan.