installatie internet door klushulp monteur

Een monteur voor het aansluiten van je modem en wifi-router

Eric 8 september 2020 Leestijd 2 minuten

Internetten, bellen, tv kijken: meestal gaat dit zorgeloos. Maar soms moet je met je router, modem of andere apparaten aan de slag, bijvoorbeeld als er problemen zijn met de verbinding of als je overstapt naar een andere provider. Als je daar handig mee bent is dat geen probleem - maar als je dat niet bent, kun je wel wat hulp gebruiken. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan: je kunt altijd een monteur inschakelen!

Monteur bij internetaansluiting niet altijd gratis

Bij sommige providers is installatie door een monteur voor nieuwe klanten gratis. Een aantal providers verleent deze service tijdelijk niet meer, als onderdeel van de coronamaatregelen. Er zijn ook providers die helemaal geen installatieservice meer aanbieden, of alleen tegen betaling. Op dit moment bieden de volgende providers een gratis monteur voor nieuwe klanten:

Op onze vergelijker vind je altijd de meest actuele informatie. Zoek hier op postcode, en per pakket vind je onder ‘meer info’ of installatie door een monteur gratis is.

Een monteur inschakelen via Klushulp

Vervelend, wanneer je hulp nodig hebt bij installatie en jouw provider biedt dit niet. Of als je een ander probleem hebt, zoals een modem die steeds uitvalt of slechte wifi. Gelukkig kun je tegen een kleine vergoeding deskundige hulp inschakelen!

Verzekeraar Centraal Beheer heeft hiervoor namelijk een platform ontwikkeld. Dit platform heet Klushulp, en brengt het aanbod van vakmensen en de vraag van consumenten bij elkaar.

Via Klushulp huur je vakmensen in op allerlei gebieden, zoals loodgieters of klusjesmannen en ook op het gebied van internet, bellen, netwerken en wifi vind je hier een ruime keuze! Ook voor ‘smart’ apparatuur zoals slimme thermostaten, deurbellen of alarminstallaties tref je op Klushulp de expert die je nodig hebt.

Boek je monteur eenvoudig online

Hoe schakel je een monteur in via Klushulp? Heel eenvoudig: op de site kies je voor welke soort klus je een monteur zoekt. Je geeft een voorkeursdatum- en tijd op en Centraal Beheer gaat aan de slag met het zoeken naar een beschikbare vakman bij jou in de buurt.

Na afloop van de klus krijg je van Centraal Beheer je factuur via e-mail. Deze betaal je via iDEAL: je betaalt dus niet direct aan de monteur.

Benieuwd naar wat Klushulp jou te bieden heeft? Klik op onderstaande afbeelding om naar de Klushulp site te gaan!

Centraal Beheer Klushulp

‘Komt-goed-garantie’

Is de klus geklaard, maar het resultaat niet zoals je wilde? Centraal Beheer biedt als verzekeraar uiteraard hiervoor een verzekering aan, in de vorm van een garantie: de ‘Komt-goed-garantie’. Kom je er niet uit met de vakman, of heeft deze onverhoopt een fout gemaakt of schade veroorzaakt? Dan wordt dit zo snel mogelijk kosteloos opgelost.

Internetproviders checken

Over de auteur

Eric
Eric Hes

Eric is al meer dan 20 jaar it'er in hart en nieren. Als netwerkbeheerder heeft hij veel ervaring opgedaan met providers, internetaansluitingen en mobiele netwerken. Tegenwoordig deelt hij zijn kennis en passie online.

Andere interessante artikelen

glasvezel aanleg buitengebied
Aanleg glasvezel internet vaak vertraagd door commerciële belangen, vooral in buitengebied

Frank 16 september 2020

Snel internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, en het einde aan de groeiende vraag hiernaar is nog lang niet in zicht. Een van de populairste manieren om snel te kunnen internetten is via glasvezel. Alleen al in Nederland houden zo'n veertig partijen zich bezig met glasvezel aanleggen!

T Mobile 4G voor Thuis
T-Mobile 4G voor Thuis nu met Extra Snel pakket

Frank 14 september 2020

Je internetverbinding komt thuis meestal via een kabel binnen: naast de ‘gewone’ kabel bijvoorbeeld ADSL of glasvezel. Sinds kort is er andere manier om thuis verbinding te maken met internet: 4G voor Thuis! Je verbinding met het internet gaat dan niet meer via kabels, maar je maakt gebruik van het mobiele netwerk 4G.

NLE wordt Budget
NLE alles-in-1 is Budget geworden

Eric 29 oktober 2019

NLE alles-in-1 gaat vanaf heden verder onder de naam Budget Alles-in-1. Over het waarom van deze naamswijziging en de gevolgen voor bestaande klanten informeren we je in dit artikel.

concurrentie op de kabel
Ziggo moet de kabel openstellen voor andere providers

Eric 27 augustus 2019

Als je internet, TV of bellen via de kabel wilt hebben, dan is er tot op heden in de meeste regio’s slechts één aanbieder van deze kabeldiensten. In het grootste deel van het land is dat Ziggo. In 2018 bepaalde toezichthouder ACM dat Ziggo zijn netwerk net als KPN open moet stellen voor concurrenten.